Hírlevél

RÓLUNK

 

Csatlakozz sportegyesületünkhöz és nyaralj aktívan a tengerparton fekvés helyett! Garantáltan több energiával és új barátokkal térsz haza! :)

 

Szervezett túráinkon a kezdő kitesurf tanfolyamok mellett egyéb sportolási lehetőségek és tanfolyamok is várnak! Túravezetőnk kíséri el a csapatot, a kite oktatás magyar nyelven történik. Az utazás csoportosan történik, illetve a túra alatt egyéb programokra is van lehetőség. A hangulat garantált, unatkozni biztosan nem fogsz! :)

 

Egyéni túráinkra egész évben jelentkezhetsz! Weboldalunkon részletes leírást találsz a világ számos helyszínén található kitesurf spotokról, egyéb sportolási lehetőségekről. Az adott helyszínre vonatkozóan megtalálod a szeles szezonok időszakát, azaz hogy mikor is érdemes utazni, ha kájtozni vagy windsurf-özni szeretnél. Egyéni utazók részére angol nyelvű sport tanfolyamokat kínálunk partner iskoláink szervezésében.

 

Ha egyéb sportok érdekelnek, leszervezzük egyéni igényeidnek megfelelően az adott túrát vagy tanfolyamot, legyen szó windsurf-ről, Stand Up Paddle túrákról vagy surf tanfolyamról. További lehetőségeket weboldalunk "Több sport" menüjében találsz! 

 

Nézd át ajánlatainkat és válogass kedvedre a Világ számos helyszínén kínált sportolási lehetőségek közül!

 

Szolgáltatásaink:

- szervezett és egyéni sport utak egész évben;

- kitesurf oktatás bel- és külföldön – magyar nyelven;

- kitesurf oktatás egész évben partner iskoláinkban szerte a Világon – angol nyelven;

- egyéb sport tanfolyamok partner iskoláinkban bel- és külföldön;

- szállás lehetőségek sport túrákhoz.

 

Nem vagy még klubtagunk? Jelentkezz és használd ki a tagsággal járó, fentiekben felsorolt lehetőségeket! A KitExpedition éves tagsági díja 2.000 Ft, így bármikor sportolhatsz, utazhatsz Velünk csodálatos helyszínekre, izgalmas kalandokat keresve! A tagsági díjat akár az első sportutad árából levonjuk!